Gezond vermaak voor je kind gedurende de hele zomervakantie

Dat klinkt als muziek in de oren toch? Stichting Spoony organiseert in samenwerking met vele andere partners voor de 4e keer de Gezonde Smikkelweken. Met als doel: spelenderwijs voedselvaardigheden ontwikkelen en kennis over gezonde voeding vergroten.  

Hoe kan jouw kind meedoen?

  • Tip je bso! Bso’s in heel Nederland kunnen zich inschrijven en ontvangen een pakket met vier groente-activiteiten en voor ieder deelnemend kind een Kook- en Speelboek voor mee naar huis.  
  • Tijdens de zomervakantie zal dit platform vol staan met challenges waar jouw kind aan mee kan doen (en mooie prijzen mee kan winnen!) 

Bso tippen

Bso’s kunnen zich t/m 31 mei inschrijven via deze website. Stuur een berichtje of mailtje naar de locatiemanager met deze website als tip. 

Of vraag bijvoorbeeld bij het wegbrengen of ophalen van je kind of de pm’er al eens van ons gehoord heeft en of ze mee willen doen aan de Gezonde Smikkelweken. Open deze pagina op je telefoon en laat onderstaande qr code scannen. Zo heeft de pm’er direct de website open op haar/zijn tablet en kan zij/hij er later naar kijken. 

 

Contact

Heb je een vraag, opmerking of klacht? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier of bel bij spoed met onze klantenservice: 085-2735435.

"*" geeft vereiste velden aan

Volg ons op social media

Volg ons op social media