

*zonder toegevoegd zout en suiker
- Extra's
- staafmixer, hoge kom, rasp, snijplank, bakje, mesjes, bord en lollystokjes of kleine satéprikker
Gelukt?
Smikkel van je glaasje gazpacho met het bijpassende spelletje


Was alle groente en laat de mais goed uitlekken. Snijd een kwart van de komkommer en houd apart. Schil de rest van de komkommer.

Voeg de olijfolie en 150 ml water toe en maak het glad met een staafmixer of blender

Snijd de rest van de komkommer en tomaatjes in kleine blokjes. Verdeel de gazpacho over 12 kleine glaasjes en bestrooi met de blokjes komkommer en tomaat.

Weeg 50 gram gele tomaatjes af. Snijd dan de tomaatjes, de geschilde komkommer en paprika in stukken. Doe ze in een grote kom of pan.

Voeg de helft van de kruiden toe. Meng, proef en voeg naar smaak meer kruiden toe. Klaar? Laat de soep nu even een uurtje chillen in de koelkast.

Was alle groente en laat de mais goed uitlekken. Snijd een kwart van de komkommer en houd apart. Schil de rest van de komkommer.

Weeg 50 gram gele tomaatjes af. Snijd dan de tomaatjes, de geschilde komkommer en paprika in stukken. Doe ze in een grote kom of pan.

Voeg de olijfolie en 150 ml water toe en maak het glad met een staafmixer of blender.

Voeg de helft van de kruiden toe. Meng, proef en voeg naar smaak meer kruiden toe. Klaar? Laat de soep nu even een uurtje chillen in de koelkast.

Snijd de rest van de komkommer en tomaatjes in kleine blokjes. Verdeel de gazpacho over 12 kleine glaasjes en bestrooi met de blokjes komkommer en tomaat.