Doe mee aan Spoony's Gezonde Smikkelweken

Ga deze zomervakantie aan de slag met de leukste activiteiten en maak kans op mooie prijzen. Spoony is een sociale onderneming met een belangrijke missie: kinderen een gezond voedingspatroon geven, waarin groenten een hoofdrol speelt. 

Doe mee aan Spoony's Gezonde Smikkelweken

Ga deze zomervakantie aan de slag met de leukste activiteiten. Kook, proef en ontdek groenten op de buitenschoolse opvang.

Ga aan de slag met een challenge

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud of heb jij een kind van die leeftijd? Wil jij kans maken op een Cortina fiets, Nike Air Jordans of één van de andere 100 coole prijzen

Spoony daagt jou uit om deze zomervakantie één van onze challenges te doen. Dat kan alleen of samen met een vriend(in) of familielid. Je speelt al mee vanaf 5 minuten!

Win te gekke prijzen!

Kook en speel met onze recepten

Zelf bakken en koken is leuk én lekker. Als je het dan ook nog op kunt eten met een spelletje, is het natuurlijk helemaal top! Daarom vind je in dit boek spelletjes die je alleen kan spelen als je eerst een lekker tussendoortje maakt.

Wie is Spoony?

Spoony is een sociale onderneming met een belangrijke missie: kinderen een gezond voedingspatroon geven, waarin groenten een hoofdrol speelt. Dit doet Spoony door van groenten eten een feestje te maken. Met superlekkere producten, bomvol groenten én pret. 

Met dank aan onze partners

De Gezonde Smikkelweken wordt zonder winstoogmerk georganiseerd door Spoony en mogelijk gemaakt door vele partners:

Bijna alle recepten die wij aanbieden voldoen aan de richtlijnen Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Alleen de brownie moet je zien als een gezonder alternatief om samen te bakken en is dus echt een traktatie. De rode soep bevat een bouillonblokje en is daarmee een dagkeuze. 

Volg ons op social media

Volg ons op social media