Praktische informatie bso-medewerkers

Praktische informatie
bso medewerkers

Leuk dat jullie bso meedoet met de Gezonde Smikkelweken! Op deze pagina vind je alle praktische informatie om goed voorbereid te zijn op een week vol vrolijke groentepret.

Dezelfde informatie kan je ook hier downloaden. Heb je de verkeerde envelop ontvangen? Ook dan download je deze hier:
Wil je volgend jaar ook weer meedoen? Laat hier je gegevens achter zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer de inschrijving voor editie 2024 opent.

Ga meteen naar...

Ga meteen naar...

De voorbereiding

Bezorging Pakketten

De Gezonde Smikkelweken starten voor de bso in de 2e week van de zomervakantie. Onze partners Van Kekem Fruit, Froot en de Streekboer zorgen dat jullie de pakketten – met krakend verse groenten en alle andere benodigdheden voor een week groentepret – op tijd ontvangen.  

Bezorgdata:

Alle bezorgdata zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Kort voor aanvang ontvang je een mail met aanvullende informatie.

Bezorgdata:

Alle bezorgdata zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Kort voor aanvang ontvang je een mail met aanvullende informatie.

Zorg voor een vlekkeloze levering

Wees goed voorbereid en ga deze checklist af.

Inhoud pakket

Je ontvangt op de hiervoor genoemde datum een pakket met:

Belangrijk! In het pakket zitten veel verse producten. Zorg dat deze meteen in de koeling gezet worden.  

Belangrijk! In het pakket zitten veel verse producten. Zorg dat deze meteen in de koeling gezet worden.  

Tijdens de Gezonde Smikkelweken

wortel illustratie

Activiteiten

Een activiteit bestaat uit een doos met een uitlegvel; receptkaart en alle benodigde ingrediënten. Heb je aangegeven dat je meerdere pakketten wilt ontvangen, dan heb je van elke activiteit dus meerdere dozen.  
Je hebt bij je inschrijving aangegeven of jullie op locatie een oven en kookplaat hebben. Hieronder kun je zien welke activiteiten je ontvangt.  Wil je meer informatie over de exacte ingrediënten, allergenen of voedingswaarden; advies over de volgorde of de voorbereiding per activiteit? Download de informatiefolder.
De activiteiten zijn erop gericht dat kinderen veel zelf kunnen doen. Eén begeleid(st)er per activiteit volstaat.  

Pakket met oven en kookplaat

Pakket zonder oven en kookplaat

Pakket met oven en kookplaat

Pakket zonder oven en kookplaat​

Met oven en kookplaat​

Zonder oven en kookplaat​

kook- en speelboek voor thuis

Om kinderen de hele zomer met groentes te laten bakken, proeven en spelen, krijgen ze het Kook- en Speelboek mee naar huis.

Spoony met mobiel

Deel je pret met ouders

Het is voor ouders natuurlijk leuk om te zien hoe vrolijk de kinderen deze week met groentes aan de slag gaan op jullie bso. Daarom hebben wij een communicatiekit gemaakt met basisteksten die je in kunt zetten voor de ouderapp; -portal of social media. We hebben ook rechtenvrije beelden toegevoegd voor het geval foto’s maken op jouw bso lastig is.

We vinden het leuk om jullie content te reposten op onze kanalen, dus tag ons even! (@ilovespoony)

Online verder spelen​

Naast de activiteiten in dit pakket, kunnen jullie ook de hele zomer lang op het online platform gezondesmikkelweken.nl aan de slag met verrassende recepten en eetspelletjes bomvol groentepret. Samen met Smaaklessen bieden we een online programma met quizzes en puzzels, speciaal voor bso’s!

Partners

Volg ons op social media

Volg ons op social media