Bestelproces & verzending

Deelname en pakket voor de bso

Wij leveren kant-en-klare pakketten waarmee kinderen koken, bakken, proeven en spelen met groenten. Elk pakket bevat 4 activiteiten om spelenderwijs voedselvaardigheden op te doen en samen lekker te smikkelen. Elk pakket is voor in totaal ongeveer 50 kinderen. 

Bijna alle bso locaties in Nederland met meer dan 20 kinderen kunnen deelnemen aan de Gezonde Smikkelweken. Wij bezorgen helaas geen pakketten aan bso’s uit Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

In 4 simpele stappen bestel je een pakket in de webshop.

Stap 1: Klik op ‘bso’ en vervolgens op de knop ‘schrijf je in’.

Stap 2: Lees alle informatie goed door, selecteer het aantal pakketten en voeg deze toe aan je winkelwagen.

Stap 3: Klik op afrekenen en vul al je gegevens in. Controleer goed of de gegevens geen fouten bevatten.

Stap 4: Betaal via iDEAL of een factuur.

  • In 1 pakket zitten 4 activiteiten die je kan verdelen over 4 dagen.
  • Er kunnen gemiddeld 12 kinderen meedoen per activiteit.
  • Met 1 pakket kunnen er dus in totaal ca. 50 kinderen een activiteit uitvoeren.
 

Verwacht je in de eerste week van de zomervakantie gemiddeld:

  • <20* kinderen per dag: bestel dan 1 pakket.
  • 20-30* kinderen per dag: bestel dan 2 pakketten.
 

*We gaan er bij deze aantallen van uit dat niet alle kinderen die aanwezig zijn mee (willen) doen.

Je kan in principe maximaal 2 pakketten bestellen. Dit is zo ingesteld omdat de meeste bso’s niet meer dan 30 kinderen per dag ontvangen. Ontvang jij als bso gemiddeld méér dan 30 kinderen per dag, stuur dan een mail naar bso@spoony.nl

De Gezonde Smikkelweken is een programma dat zonder winstoogmerk door Spoony en Stichting Spoony georganiseerd wordt. Door een gulle subsidie van Jong Leren Eten en de samenwerking met vele partners die ook zonder winstoogmerk bijdragen, hoeven bso’s slechts een relatief kleine bijdrage in de kosten te betalen. Bso’s betalen € 39,95 (excl. BTW) per locatie, ongeacht het aantal deelnemende kinderen. Bij deze prijs zijn de verzendkosten inbegrepen.

Bso’s betalen € 39,95 (excl. BTW) per locatie, ongeacht het aantal deelnemende kinderen. Bij deze prijs zijn de verzendkosten inbegrepen.

Je kan ervoor kiezen om direct via iDEAL te betalen of te betalen via een factuur. 

Nadat je je bestelling hebt afgerond kom je op de bedankpagina. Je ontvangt dan ook direct een orderbevestiging en een aparte factuur op het e-mailadres dat je hebt opgegeven.

Indien je hebt gekozen voor ‘betalen op factuur’, dan ontvang je ook een mail waarmee het mogelijk is om het geld direct over te boeken via een SEPA overboeking. De andere optie is dat je zelf het bedrag overmaakt naar onze rekening.

Nadat je de bestelling hebt afgerond is het niet meer mogelijk om zelf je bestelling te wijzigen of te annuleren. Controleer daarom goed alle gegevens voordat je de bestelling afrond. 

Zit er toch een fout in de bestelling of zijn er belangrijke wijzigingen? Laat dit dan zo snel mogelijk weten voor 16 juni 2023 via een mail aan bso@spoony.nl. Na deze datum is het niet meer mogelijk om de bestelling te wijzigen of annuleren.

Wij bezorgen in de week vóór de eerste week van de zomervakantie de pakketten. De levering zal plaatsvinden op werkdagen tussen 9.00 – 18.00 uur. Zorg ervoor dat je een adres opgeeft waar de hele dag iemand aanwezig is; een bso, kdv of school.

  • Regio Noord: 19-21 juli
  • Regio Midden: 5-7 juli
  • Regio Zuid: 12-14 juli

 

Wij werken samen met diverse regionale logistieke partners. Op deze manier houden wij het aantal kilometers zo beperkt mogelijk. We geven ruimschoots voor de start van de Gezonde Smikkelweken via mail aan je door wanneer jouw pakket op locatie bezorgd wordt.

In verband met de voedselveiligheid is het niet mogelijk om een pakket te retourneren.

Mocht je een vraag, tip of klacht hebben m.b.t. de inhoud van de pakketten, dan horen we dit graag zo spoedig mogelijk. Neem contact met ons op via bso@spoony.nl. Het is hierbij belangrijk dat je het volgende benoemt: ordernummer, naam, naam locatie, telefoonnummer, e-mailadres, naam van pakket, leverdatum en de vraag/klacht. Dan kunnen we contact met je opnemen.

Wat vervelend dat je bestelling niet is geleverd! Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice: 085-2735435 zodat we voor je kunnen uitzoeken waar je bestelling is. Mail naar mijnbestelling@madaga.nl de volgende informatie: ordernummer, naam, naam locatie, telefoonnummer, e-mailadres, naam van pakket, leverdatum. Zet als onderwerp in de mail: ‘Spoony pakket niet geleverd’.